SPro Ultimate Weight Management

SPro Ultimate Weight Management

Sunday, August 18, 2013

PETUA MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT BERSAMA SPRO

Assalamualaikum..
MAKLUMAN-

Dengan SHAPE PLUS anda tidak perlu diet, cuma perlu kurangkan kuantiti pengambilan makanan dan kinum air kosong 3-4 liter sehari. bg ibu yg menyusukan anak perlu minum 4 liter air setiap hari.

segala petua dan cara diet adalah atas inisiatif sy sendiri untuk menurunkan berat badan dgn cepat. terpulang pada kawan2 semua nak ikut atau pun tidak.. klu tak ikut pun blh turun jugak..


petua semasa diet kalori + SPRO cara saya: (berdasarkan nota kalori yang telah sy pos bersama SPRO anda)


1) segala jenis nasi/mee/bihun goreng-paling tinggi kalori( boleh rujuk dlm nota kalori)


2)pisang goreng/cekodok/bingka ubi-


3) segala jenis burger- terutamanya big mac, klu mkn big mac makna anda xperlu mkn nasik untuk hari tu..


4) air manis, coffee, teh ais dll -maksimum 2 kali jer sehari .


5) elakkan makanan bergoreng, ikan goreng, kuih muih bergoreng.


6)pisang, durian,mangga.

P/S: semua makanan di atas boleh diambil dlm kuantiti yg sedikit shj mengikut kadar kalori yg diperlukan. bila badan dh faham ngan kalori yg diperlukan badan, dah kurus nanti xsusahla nak maintain.

PROMOSI DISEMBER 2014 :1kotak-rm120, beli 2kotak SPRO SLIMMING  percuma 1 kotak + EXTRA 5 SACHET SPRO